Despre noi

TKH este o echipă de profesioniști dedicați care au ajutat companiile din întreaga țară să-și gestioneze și să intreţină echipamente. TKH Spring Services are peste 10 ani de experiență combinată, nevoile dvs. vor fi rezolvate în mod corespunzător de personalul nostru experimentat. Intenționăm să vă depășim așteptările.

TKH Spring Services are peste 10 ani de experiență combinată, așa că fiți siguri că nevoile dvs. vor fi rezolvate în mod corespunzător de personalul nostru experimentat. Intenționăm să vă depășim așteptările.

Încă de la înființare, TKH Spring Services a continuat să servească o gamă largă de industrii din întreaga țara. Echipa noastră se diferenţiază de concurență, fiind capabilă și pregătită să repare echipamente dintr-o listă de industri în continuă creștere.

Acestea includ industria vinului, industria cărnii, fabrici de plicuri, industria de vending și CNC-uri. Anii noștri de experiență ne-au învățat că, dacă este nevoie de reparații industriale sau automatizare a mașinilor, vom fi acolo pentru a vă ajuta. Dacă aveți întrebări, dacă vă putem ajuta pe dvs., nu ezitați să ne trimiteți un mesaj sau să ne sunați la +40 (0) 721 659 882

PESTE 10 ANI DE EXPERIENȚĂ

TKH Spring Services se mândrește cu faptul că este furnizorul de servicii de reparații electronice industriale și automatizare a mașinilor din România și nu numai. Pentru a atinge acest statut, echipa TKH se străduiește constant să atingă obiectivul nostru filosofic de a excela continuu dincolo de așteptările clienților.

Folosind cei mai buni tehnicieni din domeniul nostru, suntem capabili să menținem nivelul inegalabil de servicii, aşa am devenit cunoscuţi în întreaga regiune. Ne luăm în serios misiunea și căutăm să oferim constant o experiență de service perfectă de fiecare dată.