DESPRE NOI

TKH este o echipă de profesioniști dedicați care au ajutat companiile din întreaga țară să-și gestioneze și să intreţină echipamente din întreaga ţară. TKH Spring Services are peste 10 ani de experiență combinată, așa că fiți siguri că nevoile dvs. vor fi satisfăcute în mod corespunzător de personalul nostru experimentat și cu experiență. Intenționăm să vă depășim așteptările.

TKH Spring Services are peste 10 ani de experiență combinată, așa că fiți siguri că nevoile dvs. vor fi satisfăcute în mod corespunzător de personalul nostru experimentat și cu experiență. Intenționăm să vă depășim așteptările.

Încă de la înființare, TKH Spring Services a continuat să servească o gamă largă de industrii din toată țara. Echipa noastră se separă de concurență, fiind capabilă și pregătită pentru service și repararea mașinilor dintr-o listă în continuă creștere a industriilor.

Acestea includ industria vinului, industria cărnii, fabricile de hârtie, industria de vending și CNC-uri. Anii noștri de experiență ne-au învățat că, dacă este nevoie de reparații industriale sau automatizare a mașinilor, vom fi acolo pentru a vă ajuta. Dacă aveți întrebări dacă vă putem ajuta pe dvs., nu ezitați să ne trimiteți un mesaj sau să ne sunați la +40 (0) 721 659 882

PESTE 10 ANI DE EXPERIENȚĂ

TKH Spring Services se mândrește cu faptul că este furnizorul de servicii de reparații electronice industriale și automatizare a mașinilor din România și nu numai. Pentru a atinge acest statut, echipa TKH se străduiește constant să atingă obiectivul nostru filosofic de a excela continuu dincolo de așteptările clienților.

Folosind cei mai buni din domeniul nostru, suntem capabili să menținem nivelul inegalabil de servicii pe care am devenit cunoscuţi în întreaga regiune. Ne luăm în serios nevoile de reparație și căutăm să oferim constant o experiență de service perfectă de fiecare dată.