Repataţii echipamente industriale

La TKH, unul dintre cele mai remarcabile servicii ale noastre și pentru care ne simțim mândri este să ne ocupăm de reparația mașinilor și echipamentelor industriale.

Reparații de mașini industriale

Factorul nostru cheie în repararea mașinilor se bazează practic pe forța de muncă. Cea mai valoroasă resursă a noastră este compusă de tehnicieni mecanici, electrici și electronişti de înaltă calificare, care sunt permanent pregătiți pentru a vă oferi cele mai noi instrumente pentru a rezolva defecțiunile mașinilor de nouă generație. Și, desigur, datorită cunoștințelor obținute prin experiența practică valoroasă privind serviciile reale de reparații a mașinilor industriale.
Serviciul nostru de reparații de mașini industriale se bazează pe mașini de prodesare a alimentelor, automatizări, sisteme pneumatice și hidraulice și mașini CNC.

Luăm în considerare cerințele tehnice pentru a ne asigura că rezultatul serviciului nostru poate fi cât mai fiabil și durabil posibil, dovedit împotriva oricăror griji în caz de defecțiuni mecanice sau electrice. Contactați-ne acum pentru mai multe detalii despre catalogul nostru de servicii pentru reparații de mașini industriale.

Contactați-ne